39 w 1 d selamat bersalin pada 14/11/2020

Baru sempat post. Keluar darah jam 6 pagi. Contraction start jam 7.30.. sampai hosp dah bukaan 6 cm. Masuk LR.. jam 8.30 pagi. Jam 10.44 beranak dah.. sempat goreng nasi pagi tu dan makan nasi goreng sebelum beranak. Berat 3.23 kg Anak pertama♥️ My little Baby Boy😇 🕊️Baby Adrian Noel Edmond Ho🕊️ Dear God.. Thank you for everything. Dari mula sampai beranak.. Semuanya dipermudahkan😇

39 w 1 d selamat bersalin pada 14/11/2020
27 Các câu trả lời

sy harini da msuk 39w1d tggu hari jugak.. due date 25/11/2020..tp baby xmsuk laluan lg.. sdap lg dok joget2 kata nurse..

4y trước

sy selayang je

Tahniah mommy🥰 Happy confinement with your cute ones 😍 Stay safe & healthy ya❤️🌹

comel baby. doakan saya minggu depan normal delivery. induce sebb Gdm on Mtf

4y trước

amin inshaAllah

Alhamdulillah..mudahnya☺️sekejap je dah buka sampai 6cm

YaAllah senang nya. Doakan saya dipermudahkan juga ye ☺️

4y trước

Semoga dipermudahkan sis🙏

ya allah senangnya. alhamdulillah. selamat berpantang

Alhamdulillah, tahniah. Selamat Berpantang 😍

ya Allah sgt mudah... selamat berpantang sis

congratulations mommy...comel nyaa baby...

Tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻