Gender baby girl or boy??

Baru ni scan, baru 18 minggu .. tapi doc sarankan scan growth dulu .. 20 minggu ke atas baru sesuai scan 5D semua tu .. tapi rezeki awal dapat tahu gender masa scan growth tu.. alhamdulillah , baby boy 🥰 doc kata baby boy mmg awal klau nak detect .. excited !!

2 Các câu trả lời

Selalunya 16-18 weeks dah boleh tau gender . 24-28 details scan , 30-34 5d scan . Weeks tu kita akan tau perkembangan baby . Jangan tinggal tau sis waktu 24-28 weeks tu penting , that’s not about gender only . Tumbesaran , uri , air ketuban , anggota badan baby . Sumbing cacat & etc . 5d scan boleh tengok muka baby . Lagi excited . Huhu

normal sis klu bby boy mmg senang detect 😅 . saya 16w scan dah nampak dah gender dia 😊