Nak normal birth or czer?

Baru masuk 13w, tapi gyne dah tanya macam nie. Tak tau nak jawap apa, coz tak terpikir pun czer 😅 doktor kata just bcoz I'm 43 & it my 1st pregnancy, she guesse to go for czer. Hurmmm. Apa pendapat uoals? #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp

4 Các câu trả lời

sama la sy. sy sbb tunggu baby lama, 5 tahun and nh my 1st baby. and doktor pn cakap benda yg sama, sbb dia nk kurangkan risiko. tapi x payah la overthinking awk. doakan mtk bersalin normal. last choice je klu kena czer tu. asalkan bb and mommy selamat ❤️

Semoga rezeki sis utk bersalin normal.. Tp klu ia memudaratkan sis dan baby mgkin kadangkala kne ikut nasihat doktor/nurse.. Yg paling penting baby & mommy kedua2nya sihat & selamat.. 🥰

Saya dr o&g, saya rasa puan jika precious pregnancy (tunggu lama baru ada Baby) utk pilih cser, tapi baru kahwin terus dpt Anak boleh try normal

2y trước

Thanks for the info Dr Li

Selagi bole go for normal.. normal la sis.

2y trước

Cadangnya gitu la 😁