sharing

baru lepas checkup, sebelum ni mmg checkup 2mgu sekali, sbb prob asma..hb low..ade infection dekat keputihan..so hr ni semue da okey dah..berat bdn lak naik 1kg, baru 22w dah 60.7kg ? so any suggestion mcm mane nak kurangkan nafsu makan ni, saya prgnt mmg berselera sgt..xde alahan semue dari start prgnt..

1 Trả lời

Mungkin boleh ambil makanan yg berkhasiat dan boleh buat sis kenyang dalam jangka masa yg lama. Boleh refer article ni. Harap membantu. https://my.theasianparent.com/makanan-sunnah-untuk-ibu-mengandung/?utm_source=search&utm_medium=app