9 Weeks Pregnancy.

Baru la tahu betapa dugaan nya bila mengandung. Dgn alahan, muntah, sakit kepala tak boleh tido. Boleh dikatakan hari2 menangis sebab badan ni tak boleh nk makan itu ini sebab lepastu mesti muntah. Husband kadang sampai giveup tak tau nk buat apa. Ada hikmah jugak PKP ni jadi suami selalu ada kat rumah. Tapi sebenarnya sy salute kan ibu2 yg mengandung kat luar sana tapi kena handle alahan, morning sickness yg melampau walaupun dia bekerja. Sy yg housewife ni pon rasa nk pitam dah. Moga allah swt permudahkan urusan ibu2 yg hamil ya ☺️

27 Các câu trả lời

Ehh sama lah kita sis 9weeks...tp baby kedua

4y trước

Yeke. Alhamdulillah sy 1st baby so, byk benda tak tahu ni tgh belajar lah ni. Moga sis dgn baby sentiasa sihat ya ☺️

Amiin. Thank you 🥰

4y trước

Amin amin ya rabb 😘

Stay strong. Hee

4y trước

In sha allah terima kasih. Tgh strong habis dah ni 😅

Aminn

Stay strong

4y trước

In sha allah terima kasih sis 😊

Sabar sis

4y trước

In sha allah amin terima kasih 😊

Amin

4y trước

In sha allah amin amin ya rabb ☺️