Air Gula sedap haha

Baru je minum air gula semalam kandungan 26weeks LULUS pulak tu,dah kena suruh minum lagi 28weeks nanti 🫠🫠 memang kene mnum 2 kli ke mommy2?

Air Gula sedap haha
2 Các câu trả lời

Samalah mommy, sy dari buka buku pink 12 week dah minum sbb sejarah family ada kencing manis. 22 week minum lagi coz berat badan naik. Alhamdulillah dua kali x sangkut.

ye mmg kene minum 2 kali skrg. sama ada parents ada history diabetes atau umur 25 tahun ke atas.