Keluar Keputihan

Baru hari nie keluar macam nie,sebab dari semalam tak selesa bawah perut..ada sesiapa pernah alami? Sekarang saya dekat klinik,tunggu doktor panggil..

Keluar Keputihan
2 Các câu trả lời

sis dah berapa week ya, sya pernh jugak keluar mcm ni, tapi kalau bersama dengan suami mmg kdg kluar mcm ni. Tapi x de senak perut, nanti update ya keadaan sis

2y trước

Saya 17w..doktor cakap keputihan yang dah kena jangkitan,jadi doktor bg ubat insert dan tengok dalam masa seminggu..kalau masih keluar lagi datang semula hospital

Saya pun keluar keputihan kekuningan mcm ni. Lagi byk. Buat swab sekali kena candida. Jangkitan kuman vagina

2y trước

Ye betul jangkitan doktor kata..dan saya dapat ubat insert dan bagi masa dalam seminggu,kalau masih keluar macam nie kena pergi klinik semula buat swab