inalillahi wainailaihi rojiun al fatihah

baru balik dari hospital , 19/10/19 . early miscarriage 7 week ? . sabar la wahai hati ? . semoga lepas nie ade rezeki lagi untuk baby num 2 . ??

34 Các câu trả lời

Allahu, takziah awak, sabar OK,semua ada hikmah mngkin lps ni Allah Nak bg baby twin pula... Aaamiinnn 🥰 truskan Jga kshtan jgn putus asa, sya pun perna keguguran thun lps, n now Alhamdulillah dah pregnant blik anak ke2🥰😍

Taziah utk puan..dan sy jg..hari ni genap 10week tp bby dah xda..td habis dah kluar sndiri..tinggl doc bersihkan sisa yg tgl sj..gugur sbb baby xda jantung..redha..xda rezeki..

5y trước

Sy hari tu keluar habis skali..cuma nk confirmkn semua dah bersih dia scan dr perut sambil korek2 dr bawah tu mmg sakit sikit..

Takziah sis.. Allah sebaik2 perancang...sya pn prnah gugur 4x sblm ni...5bulqn,4bulan,2 bulan,3bulan...tp skrg ni sya dh ada ank 4org.. insyaallh January 2020 ni bby ke 5 saya

5y trước

Aamiin

Takziah sis..hrp sis kuat n tabah...mg ada rzki yg bru pd ms akn dtg..Allahuma aamiin..jg dri bebaik ea sis...may Allah alwyz bless u..aamiin

5y trước

terima kasih awak , In shaa Allah , aamiin 🤲🏻

takziah sis .. saya pun early miscarriage.. skrg tngah pantang hari ke 3.. semoga kita diberikan lagi zuriat yg ke 2 .. amin ..

5y trước

sama laa saya .. 7week . kandungan xmnjadi .. bleeding dekat 2minggu .. last2 ,, petang jumaat tu sakit perutt..kelua kantung ,,tp dh kecut .

Innalillahi wainnailaihi rajiun.. Takziah ye. Semoga kuat & tabah. In sya Allah rezeki akan datang lagi 🤗

takziah , tabah n sabar sis , moga ada rezeki lepas ne , Amin. jaga kesihatan k , godblessyouu

Takziah sis.. Aamiin., 💪🏼💪🏼 semoga ada sinar lpsni. Mnatau kembr ke😍

no worries sis..stuasi kita sma..sy ttc slma 8month,then pregy again..now dah 19w1d😍

4y trước

alhamdulillah 😊

Saya baru Miscarriage hari ni sis.. Sangat2 sedih.. 😭😭😭😭 7Weeks Baby

5y trước

#saya ,