PregnantMom

Baru 37weeks , tak sabar nak jumpa baby . Harap2 bersalin dah minggu depan . Due date 1/11 . Tapi ! Nurse cakap kepala baby dah masuk laluan . Harap dipermudahkan urusan bersalin kita . Amin .Lenguh2 macam mana pun .Excited tu tetap ada .

6 Các câu trả lời

sama la sy pun 1/11 due😄..kdg2 berasa gak mulas2 perut kjp pahtu ilang.hrp2 bby kluar la dlm masa terdekat ni😅..tak lrt dh sbenarnye.sis ank yg ke4.kakak2 dieorg smua awl dr due date..semoga ibu2 selamat bersalin ye.amin.

2y trước

Yelah kan , excited nak tengok baby depan ii dah 🥰amin