Tak boleh minum air kosong

Baru 2 bulan mengandung tapi sampai sekarang tak boleh telan air mineral. Takpe ke kalau minum air manis selalu?

15 Các câu trả lời

takut sangkut gdm la pulak sis😁 minum air kosong sejuk pun ok sis. sy susah jgk nk mnum air kosong time mengandung dan x mengandung, sy mnum pakai botol yg ada straw, cepat sikit habis dari mnum dgn gelas..tp kne air sejuk la, x sejuk payah jgk nk masuk😂

Tak ok.. Ibu kena minum air mineral untuk sumber mineral masuk kat badan.. Ibu xselera tu sebab tak cukup mineral dalam badan la.. Nak taknak kena paksa gak minum. Sebaiknya minum botol mineral spritzer yg tutup hijau tu.. Tu paling terbaik

sy pun tkleh telan air mineral/air masak. apa sy buat, buh lemon dlm tu. alhamdulillah ok. tak sangkut gdm. maybe sis leh try. btw skrg baby dh lahir nak masuk 4 bulan

sama la mcm saya...tak boleh minum air mineral suam... tpi, klau minum teh o, lemon ais,ais sjuk bru masuk..tpi, nurse ckap boleh mnum air sjuk..tpi jgn sjuk sangat

ada separuh orang dia mengandung tak boleh minum air yang direbus .. macam saya air direbus tu tak minum muntah balik saya minum air dari botol mineral 😅

saya mcm sis awl pregnant minum air manis je sampai 3 bulan sbb air masak xleh telan langsung.. masuk 4bulan sangkut gdm.. Seksa kena jaga mkn skang ni😅

3y trước

sama2..take care sis😉 semoga dipermudahkan segala urusan...

try air mineral botol sejuk. saya xleh minum air xsejuk. mual. hahaha. nnti try juga minum fresh juice. lagi elok.

I pun mcmtu dulu, tapi try buat air kosong tu - suam or sejuk, sometimes boleh telan

minum air jus buah tanpa gula. minum susu. try brand mineral yg lain mna tahu boleh.

saya pon dlu xle.minum air kosong.. instead saya minum twister