Baby menendang

Baru 2 bulan lebih , baby twin kami terlalu aktif menendang...adakah itu normal? 😅

5 Các câu trả lời

serious la 2bulan? anggota dh ckup ke eh 2bulan? sorry sy first time dgr bby 2bulan dh menendang 🙏🙏 btw baby tu dlm perut ke dh lahir sis

mana owner post ni, serious nak tahu sgt2 betul ke 2bulan dah menendang 😅sy haritu 20w+ pun belum rse lagi gerakan 😅

7mo trước

iye mungkin kot...doktor yg sahkan..selama 12 hari keluar masuk hospital...ingatkan baby ada masalah, tapi bila scan ok je baby alhamdulillah aktif...mama nya yg alahan teruk sampai x boleh mkn minum...bila dekat wad, masuk air ok aje...xtahulah kali nie alahan x mcm preggy yg 1st 😅

Cnfrm ke sis 2 bulan? 😯 Sbb 2 bulan tu rasanya bru dengar fetal heart je

7mo trước

iye...doktor sahkan...keluar masuk wad sepanjang 12 hari, alahan yg amat teruk..btw, sy bkn sis...sy abah nya baby 😅

4 bulan baru janin ditiupkan roh sis,, kalau 2 bulan masih kecil lagi 😅

2bulan bru besar kurma sis. tmbah pula twin bby kecik sngt