Baru 14 weeks dah rasa penat dan mengah.

Baru 14 minggu. Tapi mengah dia dah mcm 30 minggu..sape ada pengalaman mcm ni. Ke sebab overweight yaaa? 😅😅 Nafas pun laju jeee.

5 Các câu trả lời

sy pun sama mom, rasa penat sangat, terus flat... rasa macam jelly... terus baring kat katil/sofa macam takde tulang.. tak tidur pun, just baring camntu je... rasa oke sikit tu lepas minum susu uht/air sejuk campur madu

Sy…dr start tau pregnant.. Mcm kain buruk je rasa diri ini 😂 nak sidai baju brenti duduk 2,3x.. Pregnancy sblm ni ok je aktif menapak sana cni.. Kali ni bru masuk mall dah cari kerusi nak duduk.. Mengah 🤣

Sama la kita sis. Nak tidur pun rasa penat dan mengah sampai rasa nafas tu pendek, takleh nak tidur. Jalan sikit pun mengah. Tapi saya bmi normal. Dan saya rasa ni normal je. InshaaAllah

Sy dri pregnant week5 smpai skg msuk week13 pun bgtu jga😄yg x tahan tu bdn cpat sgt lemas, sakit blkg, kepala pening, nafas pun kdg rasa sesak

Saya 14 weeks pun cepat letih. Jalan lama sikit dah mengah