Barang keperluan masa bersalin & barang berpantang

barang keperluan apa yg patut sye beli . sebab sye baru anak pertama nak bersalin . due date bulan 8 nie .. org kata kalau anak pertama mesti bersalin awal dalam hujung bulan 7

2 Các câu trả lời

First time dengar..jgn dgr sgt ckp org..tak semua org sama ..jarang2 dgr org besalin 7 bulan walaupun ada ....

4y trước

Sis. .dia ckp kemungkinan lahir hujung buln 7..bukn lahir 7 bulan 😁😁 jangan slh fhm. Due date dia buln 8

X semestinya bersalin awl. Sy ank first bersalin on time due date. Ada kwn sy overdue.