ada tak siapa2 boleh syorkan untk tmbah berat ank yg sdh 1 tahun 7 bulan?

3 Các câu trả lời

Cuba follow mazliana mazlan xkisah tiktok insta tele dlm tu dia ada ajar naikkan berat anak dan mcm2pasal anak

2t trước

ok tq ya..☺️

umur anak kita sebaya. bole tau berat dia berapa?, n dia jenis makan byk tak sis?, 😅 .

2t trước

oo ya.☺️☺️. ank sya berat 10kg..dari umur 1tahun.. ya.. mmg bnyk makan..