Hamil 12 smpai 14weeks asik sakit kepala je, ad yg sma tak ye brdiri langsung pening pandangan gelap

8 Các câu trả lời

Samaa, sy pun mcam tu.. skrg 17 weeks.. tak boleh berdiri lama, rasa nak pitam.. tengah masak pun rasa nak pitam.. petang tadi pegi pasaraya, tgh belek2 brg rasa nak pitam, terus dduk dkat cashier kejap pinjam kerusi🥲 tak boleh berdiri lama & tak boleh environment or cuaca panas

1y trước

iy sis betul kjp" kena dduk, baru lepas dduk trus brdiri pun masih rasa pening

samelaaa . tapii sayaa ade darah rendah so akan ade rasa pening mcmtu . doctor check doctor cakap "kene cukup rehat tido and makan , pagi kene isi perut tkkesah minum susu or makan roti kecuali minum air milo" sayaa buatt alhamdulillah better sikit

1y trước

syukur Alhamdulillah sis semoga sihat selalu

sy pun rasa bgitu..skrg masuk minggu ke 14..semakin bertambah rasa sakit kepala..sampai susah mau buat kerja rumah..tpi bila pergi klinik Dr bilang darah normal..pening tu alahan Dr tu kata

1y trước

sy skrng dh 15weeks alhamdulillah rasa dh hilang sikit" xmcm itu hari

Sya dr first trim sllu sakit kepala .. tp masuk 2nd trim nie ok dah sis .. hilang dgn sndirinya

skrang dh 15 week..

takot darah tinggi

1y trước

sy mlh risau darah rendah sis, sbb mmg dulu tekanan darah rendah

sye pun mcm tu

Saya