Ad yg tau tak petua naikkan uri ?

2 Các câu trả lời

tak pasti tentang petua , sy dri awal kehamilan pun doktor detect uri kt bwah , lama kn sujud ketika solat , Alhamdulillah bru ni scan 29weeks uri dah beralih dan kepla baby da kt bawah . Semoga dipermudahkan urusan sis 🥰

tips biasa org buat kena sujud lama². bagi muslim boleh sujud lama sedikit ketika solat. dan doktor sarankan jgn angkat benda berat. selebihnya tawakal dan berdoa,smga dipermudahkan setiap urusan