catit pergerakan baby start brapa week?5thn sekali preggy lupa dh sy.. btw sy dh 28w.. #dueApril2023

11 Các câu trả lời

Saya edd April juga.. Nurse bagi tarikh start kira gerakan bby 2/2/23 ni.. Strat kira 28week kan, skrg saya baru 26w3day..☺️

saya haritu checkup nurse tulis dah kat jadual tu tarikh start kira. edd april juga start kira 31/1 28w+

Saya selepas 5 tahun jugak. Minggu depan appointment 28weeks nurse ada bgtau kena start kira kicking baby 😁

28w sis.. sy pon dah 7thun bru prgnant balik..lupa2 ingat dah😂

28w dh start kira baby kick.. Cuma sy haritu nk msuk 29w bru start

hai sis rancang sendiri ke? nak rancang 5 tahun jgk

Nurse saya kata 28w. Tapi mcm mana ye nak kiranya?

saya punya nurse start masa 29w

28 week da bole kira kick ank

28minggu dh boleh start kira