Assalamualaikum tumpang tanya sist list barang baby dn ibu utk di bawa ke hospital apa sje yee ??

2 Các câu trả lời

kalau mcm saya baru2 ni bersalin. baby masok ward pakai baju baby yg hospital punya. kita sedia pampers, wet tissue, tissue, botol spray isi air dgn baju baby nak balik je. utk diri sendiri incase kena tahan ward mcm saya. hari pertama duduk ward xsama baby. dekat sana pakai baju pink dorang. tp sy boleh discharge baby xboleh. masa melawat baby sy tanya boleh stay satu ward dgn baby x. doctor bg. masa dkt ward dgn baby tu ja kena pakai baju sendiri. dorang xsedia baju

2y trước

sy beli yg plastik2 utk letak baju2 tu, yg ada jual dkt shoppee. sy pack ikot tu je

baju pampers bedung napkin. mommy bwk baju discharge, pad/maternity pad.