Assalam Ketika hamil usia kandungan 5bulan bole kah berjalan jauh menaiki kereta..ada kah memunyai risiko yang tinggi?

2 Các câu trả lời

mummy kalau kat buku pink mummy tu bukan high risk pregnancy usually tak ada masalah untuk travel. lain lah puan ada masalah kesihatan sebelum ini atau sejarah keguguran. boleh je naik kereta just tak selesa la. cuma pasal virus dengan kemalangan jalan raya tu kena hati2. jadi jangan pergi tempat ramai2 orang.

4y trước

Tyou for you.. alhamdulillah esok dah nak blek baby still tiada msalah..

Ikut badan juga sis, klau kandungan sensitif tak boleh jugak

4y trước

Tyou sis. Alhamdulillah esok suda mau blek tawau inshallah tiada ap2 for my baby..