Pengalaman HSG

Assalamualaikum mommies, sy nak tanya proses HSG tu sakit ka? Sy first time nk buat. Doc ckp fully bius🥺 So far mommies bole share pengalaman untuk sy yg baru ni. Risau jugak. #bantusharing #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

rasa pedih sikit la sbb dia masukkan alat dlm rahim kita. tp ok je xde la sakit sgt. bwk pad nnt mngkin akn ada bleeding sikit.

2y trước

even fully bius pun kita rasa ye? baik baik. terima kasih for info❤️