Dah 37w 2d tpi still tkde tanda2 lg nk brsalin,,due 27/7

13 Các câu trả lời

sy esk genap 38w kne serah diri sbb bby breech..tp xde tande² pon lg cume bby kerap ngeras,kaki n tgn kebas,sakit pinggang..due sy pttnye 23/7 tp d sbbkn sy ade gdm kne 2mggu awal so 10hb bru oprate..sabor jela sis awal lg kot tu hehe

2mo trước

yea sy gdm dlm mse yg sme sy kne serah diri sbb bby breech

sama due dgn saya..tp skrg sy xtaw la rsa baby kuat sngt mngeras,baby pun dh kurang gerak..tp biasa sy kalau scan ank laki lebih due smpai kena serah dri..kli ny xthu lah mcm mna,sbb skrg dgr semua org brsalin awal sblom due😅

sy 24/7,tapi kne serah diri 23/7…pon tak de tanda2 lagi…bby sedap dok dlm perut..cuma ade rasa false contraction tu je..esok genap 38weeks..takpelah dik..duduk jelah perut dulu sampai cukup masa baru keluar😂☺️

samala due kita.. rasanya blm ada tanda juga.. tapi mgeras tu dah ada.. prut pun dah drop.. tgal tgu masa jer kot.. sabar jer la sis.. mudahan2 d permudahkan&d lancarkan stiap urusan kita smua(Aamiin)

Bnyakkn berjln..pusing mall ke..sy overdue ptut kne serah diri seminggu lps EDD..tp asbab sy pusing mall hmpir 2jam kot..esoknya trus contraction..jln pon mudah bukak..tahan sakit xlama

saya due jau lagi 30.7 ni takde tnda2 apa2 lagi cuma tu la perut asik mengeras je gerakan tu agak slow tak MCM sblm nya harap2 🤲🏻 d permudahkan kita semua ya momy2

2mo trước

hi awk dh bersalin ke kartina saya lepas sebulan baru smlm bersama suami tapi contraction sgt sgt dah xtaw sebab bersama atau nk bersalin

normal mungkin bby nak cukupkan bulan.. sy due tinggal 4hari ni masih lagi relaks budak ni xtau bile nak kuar hrp² xover due la tacodd

normal . ikut rezeki.. sya ank 3 org semua lmbt.. ada yg btl² due date, ada yg sehari & 4 ary sblm serah diri

jangan risau sis. saya due 18/7 pun masih takde tanda. perut je yg kdg kdg keras 😅

sama due dengan kita, hehari tggu bila nk turun tnda 😂😂