Hai mommy2x sy nk tnya kalau pernah gugur perlu ke pergi kk untuk buka buku pink awl bila preggy lg?

4 Các câu trả lời

sy awk..4w da buka buku awal.nurse ok je bila kita bgtau ada sejarah keguguran sebelum ni.lepastu dia bg 2w lagi utk perkembangan if anything hppen dia akan pantau awal dan kmgkinan perlu refer pakar o&g. 6w baru dpt scan alhamdulillah nnpak kantung n yolk sac je. mudahan 8w nanti bole tgok dan dgr heartbeat baby.teringin sgt🥹

3t trước

hati ni xsbr rasa nk scan tapi tulaa rasa macam terlalu awl je..terima kasih sis

kalau recurrent miscarriages, atau kalau tahu miscarriage sebab rahim tak kuat, selalunya doktor akan suruh buka buku awal.

3t trước

yew sis tula kalau buleh nk scan n nk g kk awl tapi tulaa berbelah bagi...tkt kena mrah dkt misi pom ad sbb pergi terlalu awl..tapi hati terasa nk prgi je kk mrh tak suku kira hahahah

Depends on kk. Ada kk dia tetap suruh dtg 8w-12w

3t trước

oooo okey2x tq tau sbb tlng jwb