perut saya rasa tegang dengan pinggang sakit sangat,dengan keluar spotting sikit tu preggy ke?

2 Các câu trả lời

Perut tegang tu salah satu tanda y sy alami skrg. Td br buat upt test..mmg terang. Esok nk pg klinik sbb ada sejarah miscarriage. To get doc advice

Dah delay period ke?

3mo trước

I see. Buat lah UPT. Kalau - ve, itu period. Kalau +ve means pregnant. And normal pregnancy should be no spotting/bleeding unless doctor says so. Kena cepat2 pergi klinik.