Kenapa selepas masuk bulan ke 4 anak saya kurang minum susu ye? Risau pula🥺

3 Các câu trả lời

Ohhh 4 bulan juga, rasanya mmg fasa menolak susu kot, kta org tua nak pandai sesuatuu, tapi risau tak haus ka sbb anak sy pun mcm tu

mental leap so dia tgh nursing strike. keep je offer nnt lama2 dia nk menyusu balik. sapu2 sikit susu kt mulut n lidah dia

1mo trước

Thank you ye awak 👍🏼

Anak sy mlm dh start kurang susu, kdg2 breast smpai bengkak . Tapi siang ok la