Tauge. Mana satu betul dari The Asian Parent?

Satu jumpa dari google,, satu lagi dlm application the asian parent. #bantujawab #ingintahu

Tauge. Mana satu betul dari The Asian Parent?
5 Các câu trả lời

pada saya tak ada masalah pun makan tauge selagi tak mudaratkan badan. yang penting perhatikan apa yg kita makan. tengok apa reaksi badan lepas makan makanan tersebut. kalau tak ok sebaiknya kurangkan pengambilan atau elakkan terus. kalau was² nak makan pun better elak je la dari makan.

Cari resources yg reliable. Dari website yg reliable juga. Kalau boleh research banyak sources. Yg website indon i tak faham, tergantung. Technically preggy moms digalakkan makan taugeh sebab banyak vit, tp taugeh yg dimasak. Sebab kalau taugeh mentah ada risk e-coli

2t trước

alright tq ☺️

bg pendapat sy la kan..nk mkn blh tp berpada2.ikut semua mknn pun camtu ambik lh ape2 pun tp ttp kena berpada.klau sis nk mkn or teringin sgt ambik kuantiti y sikit nk celur dgn air panas sekejap

boleh mkn taugeh tp bukan taugeh mentah..taugeh yg dh di msk..mcm goreng taugeh ke.. makan bihun sup ada letak taugeh yg di celur ke..cmtula .

janji kena masak ja.. jgn makan mentah2..