Siapa ada pengalaman ada spotting warna coklat masa pregnnt 5 week? Okay je ke atau ada msalah?

22 Các câu trả lời

ya saya masa awal2 kehamilan mmg keluar spoting coklat merah2...dalam 2 minggu jugak xda apa2 jugak ..tp begantung dengan rahim jugak kalau rahim kuat insyallah kuat la tu

terus g klinik/spital..sy dah taubat dah...sy dulu keluar spotting sikit² sy biar je..sbb ingat normal..sy tggu smpai 1w...skli g scan baby takde heartbeat dah...😌

jadi pada sy masa 1st pregnancy..masa tu x tahu pregnant..igt period tp alhamdulillah sekejap je..x jumpa doc sbb x tahu tu spotting..lps tu baru tahu pregnant

perkara paling risau bila pregnant kluar bermula dgn spotting.3x jd mcmni akhirnya keguguran juga🥲 sis cepat2 la pegi checkup ye

It's not OK. Sbb kita tak tahu samada sebab proses penempelan atau ancaman keguguran. Jumpa doktor untuk pemeriksaan segera.

saya sis around 6 weeks first keluar coklat lama2 keluar lendir darah banyak sampai ke malam akhirnya keguguran 😔🥺

jgn d biar sis.. kena terus jumpa doctor. sy pregnant 6 weeks turun spotting coklat agak bnyk terus risau dan jumpa doc

eirah .kna g klinik xpun hospital .g klinik swasta xpe .utk make sure bby ok ke tak

Tak okay for me sbb time tu tak lama lepas spotting terus bleeding & gugur

spotting during pregnancy = jumpa doktor.