Normal ke bila dah 13weeks tapi still mual muntah2. Selera makan pun tak ada sampai berat turun 6kg

7 Các câu trả lời

normal and penat sangat kan?? saya ni kadang nak makan pon takut sebab takut tiba tiba muntah. tapi sebab fikirkan anak la terpaksa jugak makan. air tu jangan cakap la, tengok pon nak muntah :(

normal sis, sebab sy pon tengah alami benda yg sma😭 dah makan tapi masih lapar, dah makan pstu nak muntah balik😭 tak tau dah diri ni nk apa sekarang

Sis, kalau takde selera kan mcm mana sis makan yea? Sis tak masuk angin ke?? Sy skrg tgh terseksa dgn angin. Muntah2 sbb angin bkn sbb alahan 😭

Normal. Saya masa pregnant anak sulung alahan sampai 6 bulan. Anak ke2 alahan sampai bersalin. Nak teran baby tu sempat muntah lagi.

Normal sis, sy anak first dekat 6 bulan masi alahan. Yg second ni, tepat 12 mggu dah hilang alahannn.

Normal just pastikan tetap minum air, tak kisah air kosong ke air buah fresh tanpa gula ke.

normal..mcm sy 5 bln baru reda sikit.. ada org sampai bersalin