Normalke perut tak keras lg week 12?

10 Các câu trả lời

normal sis..sebab kandungan awal lagi dan baby masih terlalu kecil..masuk 3 bulan terakhir (third trimester) perut akan start mgeras

Normal sis. Kndungan sgt kecik lg. Sy dulu weeks 12 rasa kat ari2 keras besar telur ayam ingt baby rupanya ada cyst 7cm 😌

3mo trước

Neynana cyst brpe cm

Sy masa masuk third trimester baru perut keras..sblm tu masih lembut2 lg..especially 12w baby masih sgt kecil lg

normal. mash kcik lg tu sis. 😊.

normal sis sebab baby kecik lagi

Normal je.. Don't worry mummy..

normal kndungan bru lg

normal

yes