sy preggy 6w.2 minggu lps prut i rsa cramp sgt2,but 2 3 arini prut rsa ringan n xcramp dh.normal x?

5 Các câu trả lời

Normal. My sister pregnant dlu lngsng tiada alahan & cramp, perut pn x besar mna. Dia dpt tau dia pregnant 2 months before bersalin. Tu pn dpt tau 2 months before tu bru nmpk sikit ada baby bump. Lgi2 dia jenis period setahun tu sekali atau dua kali ja, mmg x expect.

Normal. Tmbah lg klu jenis xda alahan, rsa mcm x pregnant utk w6-20 mcm tu.. masa ni blm lg rasa pergerakn .. kerapkn pergi appointment ja & blh scan swasta klu mau slalu tgk kandungn.

Normal. Sy pun masa first first macam tu cramp macam nak period. Katenye sbb hormon dan baby growth❤️

sama la ngan saya...risau jga..pregnant kali ni harap2 di beri kemudahan..🤲🏻

normal