sethn 3bln mmg ske melalak xbg mk bpk bt keje..tp bila hadap dy pon melalak? mama dy hmpir stress

1 Trả lời

awak boleh cuba beli buku parenting journey kat tiktok, bagus buku tu. anak selalu mengamuk sebab kurang perhatian drpd parents. anak belum pandai nak meminta atau luah perasaan, sebab tu dia mengamuk. apa yg awak boleh cuba buat masa ni, lebihkan masa bermain dengan dia, berborak, buat aktiviti dalam rumah sama2.

5mo trước

dy xmngmuk ..jnis celik mata melalak..nk dkung 48jam aje..dy ad abg..main gn abg skjp je ps2 melalak..kdng2 mk dy pon hmpir melalak dok gn dy😭