Tolong saya

hi, bantu saya, saya pernah scan baby masa 7w Alhamdulillah nmpak kantung,baby, jantung dan dengar degupan jantung. Hari ni tepat 10w saya bukak buku pink, Alhamdulillah rasa sangat gembira, tapiii... bila doktor check kandungan saya nmpak kantung dan baby sahaja 😭, jantung tak ada, Aliran darah luar kantung Alhamdulillah sangat baik doktor ckp tapi aliran darah dalam kantung baby tak ada . doktor klnik kesihatan hantar saya jumpa pakar, hari yg sama saya pergi jumpa, masuk kamera ikut bawah keputusan tetap sama, doktor pakar bagi tarikh lagi 2 minggu nak check scan baby semula, klu masih tak ada doktor ckp kena gugurkan kandungan. ya Allah saya berasa sangat down skrg 😭😭#pleasehelp #firstbaby #bantusharing

1 Trả lời

tunggu lagi 2mgu atau sbulan baru try scan. kdg period xteratur effect juga benda2 mcmni

2y trước

Mcm mana keadaan awk skrg? Sbb sy pun mengalami masalah sama