Baby kurang bergerak

Balik keje malam tadi, baby kerap mengeras. Dari pukul 10-12. Sampai saya tertidur pun dia masih mengeras. Pagi ni saya bangun, selalu baby dah start aktif, tapi belum rasa apa apa pergerakkan. Selalu kalau kiraan pukul 9-1030 dah 3 kick. Ni satu kick pun belum ada. Normal ke? 29weeks pregnancy.

1 Trả lời

kalau smpai pkul 3 xde gerakan terus pg hospital. and stop all activities now. focus dkt gerakan bby dlu. minum air sejuk. air manis.