Strechmark lotion

Bakal2 mommy gorgeous..moh le share jenama lotion apa yg mommy guna utk strechmark.. so far sy guna brand pureen..18week so far x nampak lg la ?

8 Các câu trả lời

Coco butter formula...nnt dah msuk week 20 keatas kita akan jdi kulit kering and terasa lah pedih2 trutama kat tagan sy pakai jer krim ni dekat perut dan juga kat kulit kering serta celah peha kita bila melecit dlam 24jam mmg nampak kesan nye.

Sy guna yang ni. Best sbb sy pakai time gatal terus xgatal. Bagus utk strechmark skali. Beli kat watson

5y trước

yg nie bagus

Saya pakai bio oil tapi tak perasan gatal, garu juga 😅

sy dah 15 weeks, tak pakai apa2 losyen lagi ni. Risau pulak.

5y trước

Btter pkai. Hehe

sy baru beli ni dari nr mustajab ... wangi sgt yg penting free paraben, phthalates, mineral oil .. 😚

Sy 18w,syukur blm ada tanda2 strechmark lagi..kadang2 sj pkai ni skin therapy oil

Bio oil

5y trước

A ah..tp bau mmg sdp...