Baby kurang tendang menjelang 34 minggu tp masih gerak

Hi bakal mommies, first mom here, nak tanya normal ka pregnant 34 minggu baby kurang tendang, cuma gerakan still rasa.. normal ka ? Lepas tuh corak gerakan pun dah lain, dulu aktif, skrg kurang aktif, cuma ckup ja 10 gerakan dalam 12 jam

1 Trả lời

kalau rs risau dan gerakkan tu mcm slalu .better pegi hsptl n chck..tuk doc n nurse pantau jika ada sesuatu yg abnormal..even dh 34week tetap ada risiko tuk alami bby mati dlm.kandungan jika tidak dipntau dgn baik pergerakkn bby...mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin