Rasa degupan jantung baby

Hi bakal momies semua. Nak tanya ada cara lain tak nk makesure jantung baby bergerak selain guna method ultra sound. Sebab kadang risau jugak baby tak bergerak ke apa ke. Kadang tekan2 perut ada rasa degupan kadang tak ada. Kicking pun tak rasa lagi. Sy skrg 19weeks.

2 Các câu trả lời

Jgn risau sis..bru lg mmg xrasa sgt...sy pon mcm sis hri tu..risau bby xgrak..mse tu 19mggu jgk..smpai pegi emrgncy..bile dr scan...bby gerak je...tp kita xrase pon bby tu gerak..so nurse kata jgn risau sgt..nnt bila smpai masa kena kira kick tu n bby kurg kick..time tu bru kena risau n kalau ade klua drah bru cpt2 p hosp..kalau xde pape...inshaAllah baby is fine..kita je y xrase bby grak..pdhal die grak je tu..inshaAllah

5y trước

Thankyou tau share. Lega sikit kita 😁😁

Saya pun macam sis risau memanjang..last2 beli sendiri fetal doppler heartbeat detector kat lazada..bole dgr sndri bunyi jantung baby bila2 masa je..

5y trước

Awww. Terima kasih banyak yaaa 😁😁