Tak scan tapi dah bukak buku

Hi. Bakal ibu or ibu2 pernah tak bukak buku merah tapi Dr tak scan terus pada hari yg sama? Saya macam tak percaya saya pregnant tapi ikut upt positive, simptom ada. Cuma saya lagi yakin kalau Dr scan. Nak pergi scan swasta pricey pulak ?. Hmm apa pendapat ibu2?

2 Các câu trả lời

Hye..sllunye lau pregnant dr akn scan..lau x pd ari yg sma pn die akn bg date lain..tp x tau la...

Tak semua swasta scan mahal. Klinik area rumah sy 30rgt. Print out total 60

5y trước

Oh print harga lain ye. Okay tq ye