Trimester Ketiga Yang Mendebarkan

Bakal-² ibu semua dah mula buat latihan bagi memudahkan bersalin nanti? Baby bakal-² ibu semua aktif siang atau malam atau sentiasa aktif? Dan bila tarikh due kalian 👶 Saya 24 Oct 2022 tapi takut terawal seminggu. Apa-² pun semoga bakal-² ibu semua dipermudahkan bersalin + sihat sentiasa bersama baby + Selamat berpantang 🥰 #Trimester_3

13 Các câu trả lời

Belum bersenam lagi, nak buat masa 37 weeks nnti. saya 5 Okt insya Allahh ❤️❤️

2y trước

semoga dipermudahkan urusan bersalin 🥰