Trimester Ketiga Yang Mendebarkan

Bakal-² ibu semua dah mula buat latihan bagi memudahkan bersalin nanti? Baby bakal-² ibu semua aktif siang atau malam atau sentiasa aktif? Dan bila tarikh due kalian 👶 Saya 24 Oct 2022 tapi takut terawal seminggu. Apa-² pun semoga bakal-² ibu semua dipermudahkan bersalin + sihat sentiasa bersama baby + Selamat berpantang 🥰 #Trimester_3

13 Các câu trả lời

sama due kita.. 😁 tapi saya tak buat pun semua tu..hahaha sbb akan czer 2 minggu awal..

2y trước

moga dipermudahkan sis..

16/10 . Bulandepan 37week cek laluan kat o&g takut betul .

2y trước

o&g maksudnya apa? maaf sy btul2 tk tahu

Sama laa kitaa due date nya 🥹

2y trước

Awak pun jugakkk yee 😇