for giving birth

Baka may mga kabuwanan na jan, or nanganak na. Penge naman list ng mga dinala nyo sa hospital. For you and for baby. Hehe just want to check baka may kulang pa sa mga nakaready ko na. Thanks

1 Trả lời

For baby: (aabot sa nurse) *1 set ng clothes *toiletries *baby bath towel *diaper *baby wipes For me: *napkin&adult diaper *3 sets of pajama *toiletries *towel *panty&bra *documents *money *phone&powerbank *blanket&pillow *3pairs of socks