Beli baju di Shopee

Baju2 baby dlm shopee murah2 n cantik..tp syg byk yg dr china, mcm takut nk beli..ad any suggestion seller dr malaysia yg jual bju2 baby?

10 Các câu trả lời

Beli kat bany shop & mall je sis. Saya pun mula2 nak beli kat shoppe juga tapi disebabkan skrg TGH merebak virus so saya beli kat bany shop & mall je. Kat manjaku mall pun ada jual baju murah2. Mall pun ada y murah2 sis. Kalau nk beli kat shoppe tgk y ready stock seller dari Malaysia je sis.

hi assalammualaikum. saya tak jual kat shopee tapi saya ada jual baju baby & juga buat service as ps. kalau sudi boleh jenguk sini ye https://t.me/joinchat/AAAAAFONFPj5jjd_awbtXg kalau takda telegram boleh bg num nanti saya masukkan dlm group

Aeon mall banyak murah. RM10 ada, lawa2 pulak. Mitten booties pun saya beli kat sana. Pandai carik dapat yang cantik & murah.

Bli kt bby shop pn ok sis. Sy suka fiffy. Kain cntik lmbut. Murah pn murah

QQ baby, baby bam. Byk la sis. Boleh filter tekan yg local

btul tu sis..cntik2 kn...gram jer tgk😂

Beli kt fb page : deedodoy

5y trước

Kan. Senang. Lngkap dan murah 😅

Filter je sis..

boleh filter

filter kan