Baju bayi di hospital

Baju bayi sebaiknya bawa berapa helai dan jenis mcm mana? First time mom, fikir risau tak cukup baju bayi atau tak sesuai😅 mohon share pengalaman ibu² sebelum ni, terima kasih😊

4 Các câu trả lời

saya bawak je 3 set baju mcmtu sbb tkut czer lama kt hospital 3 hari , lagi satu takut baju dia terkena najis ke skurgnya ada standby.. lgpun baju baby kcik je

5mo trước

ooo tq

saya bawak 4 pasang baju baby..2 pasang lengan panjang ,2 pasang lengan pendek..1 pasang baju dlm labour room..1 pasang baju balik..lgi 2 pasang extra

5mo trước

faham, tq

Sedia utk 2-3 hari pon xpe.. selebihnya letak dlm kereta in case warded lama. Nurse biasanya suruh bawa yang baju + seluar, senang nak pakai.

5mo trước

orite tq

Hospital apa?

5mo trước

kerajaan