Tak selera makan

Bahaya x kalau seharian x makan pape, just minum air masak je ##ingintahu #firstbaby #27minggu4Hari

6 Các câu trả lời

anak tak dapat nutrient yang diperlukan. terbantutlah perkembangan janin nnti. kalau boleh ambillah juga makanan. ambil dari real foodd, macam buah sayur

bahayaa..kecian bby lpar tdk dpt mkn..klay tak de selera mkn la buah buahan..jgn biarkn perut kosong ..ingt bby jgn ingt diri sndri je oky ibu...

3y trước

okay tq ☺️

awak cuba lah mkan mcm sya kalau sya xlalu makan sya akan paksa minum susu lowfat 2 3 kotak satu hari dgn biskut oat

sy pon kdg x selera mkn. kdg skip breakfast. tp dlm satu hri ad mkn sikit. jgn xmkn lngsung

kena paksa makan walau sekeping roti.kesian baby dalam perut..

minum nestum suam sis atleast perut x kosong..