Fibroid semasa mengandung

Bahaya tak?

1 Trả lời

kalo fibroid tu di luar rahim atau x ganggu pertumbuhan bayi xkn ada masalah..biasa yg ada fibroid ni doc akn cek lebih details lg. n mnta pendapat doc. mcm kak ipar saya pon ada fibroid tp ia luar rahim n xggu pembesaran janin jd xde masalah. cuma dy kerap kena cek up je la boleh join grup wasap mommy & ttc kalo nak tanya ppe kat situ juga ok 😊 https://chat.whatsapp.com/FE0BfvTN0XwHUIoxjsFqJe

2y trước

tak boleh nak join group tu.sebab sy guna whatsapp business. link ni whatsapp biasa. tak boleh nak masuk. macamana eh?