salam nak tanya ada tak ibu terkucil bila terbatuk? saya mengandung 18minggu

bahaya tak kalau terkucil ni? mungkin ada penyebab lain ? masa mengandung ni je sya sering terkucil terbatuk sikit je nak solat pun susah🥲

2 Các câu trả lời

sy dlu peknen kena batuk y teruk...mmg terkucil nk2 week makin besar.Tp tu normal..lepas bersalin ok je.Tp sllu bt senaman kemut tu

normal je tu.sy pun dulu mcm tu.mmg kene selalu pakai pantyliner .kalau tak jadi tak selesa plak