DEMAM TRIMESTER KE-3

Bahaya tak kalau Selsema, sakit tekak or hampir demam dalam trimester ke-3 Bolehh ke klinik biasa atau perlu ke hospital? #37weeks

1 Trả lời

Better sis g klnik tuk dptkn rawatan mntk doc ubt sesuai tuk mommies yg preggy... Sbb sis dkt nk due kan... Sblm due baik sis bg bdn btl2 sihat.. nti xde effect dkt bby dan juge dri sis.. jika mommies sht.. nti smua nya akn brjln dgn smooth.. tekanan drh cntik...antibodi kuat... Klu brsalin normal nti nk delivery pn rs kuat..nti klu demam kekuatan pn xde nti... Better sis dptkn rawatan k..😉mg sis cpt sembuh dan d pmudahkn segalanya..aamiin.

5y trước

Most wlcme sis..😉alhamdulillah..mg d pmudahkn urusan brsalin sis nti ea..dan slmt smuanya..Allahuma aamiin... Jg dri bebaik ea.. 😉