Air kelapa muda

Bahaya ke minum air kelapa muda 3-4 cawan dlm sehari? #37w #ingintahu

11 Các câu trả lời

Pengalaman sy 1st trim memang nak minum air kelapa ja. Air biasa tak boleh masuk. Mual n muntah tak henti. Doc n nurse pun ckp air kelapa bagus Syukur lama2 dah boleh minum air biasa tapi mesti yg sejuk hehe.

Air kelapa bagus tuk kehamilan lagi2 d tm3, tapi pengambilan kalau boleh seharusnya 1biji buah kelapa sehari saja minum, mcm Sy setiap hari minum kelapa tapi had kan sebiji je dlm 1 hari...

air kelapa bagus.. lelagi dah 3 trimester ni bagus la minum air kelapa bebanyak.. memudahkan bersalin nanti..

saya ada gdm.. mmg doc x bagi minum air kelapa.. kandungan gula tinggi.. hmmm.. sedih.. dah la fevret tu...

tak. bagus pun sebab air dia isotonic, kaya magnesium. elok kalau ada mual2.

sy strt 3rd trimstr hari2 mnm air kelapaa.. baby lahir bersihh n kulit putih gebuu

Saya last trimester hari2 minum air kelapa sebiji sehari

tak memudaratkan pun sis. lagi pun sis dah 37w boleh je minum

4mo trước

Thanks info sis

Boleh je …. Nanti baby cantik elok time kluar …

Sy minum masa masuk 3rd trimester je.