Cemilan#puding 2 rasa

Bahan Puding instan promina 1sachet rasa strwbery 1sachett rasa coklat Air 60ml utk takeran 1 kali buat puding brti dikali 2 kali airnya ya..sendiri sndri buatny Cara buat. Seduh promina instan puding rasa strbery dgn takeran air 60ml air panas..aduk lgsg tempatkan diwadah Tunggu smpe keras.. Lakukan hal yg sama dgn takaran air yg sama utk puding instan promina rasa coklatnya.. Taro dibagian atasnya lgsg simpan dikulkas ya.. Sajikan dingin lbih nikmat. Selamat mencoba🥰

Cemilan#puding 2 rasa
1 Trả lời

Waaah 😍 untuk usia berapa bulan ini bu?

4y trước

8bulan keatas..utk rasa strwbery.. 9bulan keatas utk rasa coklat