kedudukan kepala bayi minggu ke 22

Bagaimana kedudukan bayi minggu ke 22 ?

41 Các câu trả lời

saya juga 22 minggu. minggu lepas scan, baby boy. kepala baby di bawah pusat. minggu 23 kena pergi hospital sebab faktor umur (43), ada fibroid, hb low dan kencing manis.

kejap atas, kejap bawah, kejap depan, kejap belakang... baru2 ni gi scan dia tunjuk belakang dia ja..😂😂

22 minggu masih melintang. takde apa2 pun masih bnyk waktu untuk anak tu turun kepala ke bawah. ruang masih besar

scan mggu lepas kepala atas. kaki bawah. sekarang 22 mggu bru. hrap 37 mggu nnt bby berpusing la.

saya nk tnya mommy semua sy dr 3 bulan smpai skrng 5 bulan asyik sakit pinggang je..adakah ianya normal??

normal ke sy rase baby gerak bahagian bawah je. sekali dua je rase belah atas, now baru 22w

mngapa pda hamil usia sudah 5 bulan,msih sja ad sedikit terkadang muntah,mual,,🙏🤔

2y trước

o ye ke

Xtetap pusing2 36 minggu baru tau kedudukan sebenar..

2y trước

Anak yg dulu perempuan ke ?

Bby masih brpusing2. Takde kedudukan specific utk baby sampailah waktu akhir trimester.

Dpt tiriod usia kndungan 22 mggu doc on ubat tiriod ada kesan sampingan utk baby tak