Janin sihat atau tidak

Bagaimana cara mengetahui janin berkembang dengan sihat atau tidak tanpa Ultransound? Risau jgk sebenarnya sbb temujanji utk rescan lama lg. Skg dah 11 week. Ada tips x dr moms semua cane nk tau janin sihat ke x. Pernah keguguran sblm ni tetibe janin xde heartbeat. Doakan kandungan sy kali ni baik2 sahaja. Aamiin..aamiin..

1 Trả lời

Selagi tk ada turun darah dan sakit perut melampau tu kena husnuzon kandungan elok je. Kalau risau sgt, pergi klinik swasta terdekat utk scan klu tk blh nk tggu lama. Elakkan dr fikir yg bukan bukan, sy faham dah ada pengalaman miscarriage mesti risau kan. Tp utk elakkan penambahan stress yg tk elok masa awal kandungan. Consume je folic acid, kurangkan bergerak aktif. InsyaAllah, doa yg baik baik. Ada rezeki utk puan kali ni insyaAllah