Berasa sedih atau kemurungan?

Bagaimana anda cuba mengatasi perasaan sedih ini?

7 Các câu trả lời

Tiap hari menangis, lepas selawat seribu kali sehari brulah okey sikit. Sedih tu ada tapi x teruk mcm mula2. Nampak baby, atau hal2 berkaitan dgn pregnancy msty nangis punya.

minggu pertama tu memang senyap je kurang bercakap. and suami kerap jugak ajak berborak untuk distract perasaan sedih. lama lama better lah dah tak termenung

tak tahu... sy deppreses. 2x misscarriage di awal 6-7 minggu kandungan.. adakah ini kesan suntikan covid vaksin pfizer?

mcm mana nak atasi kesedihan tambahan suami tidak ada di sisi.🥲

dgr ceramah agme, bnyk slwt & zikir...

Sy selawat lps tu tgk Netflix

Tenung muka anak